Τα πιο festive νύχια για τα φετινά Χριστούγεννα

Spread the love

Αγαπητή μου φίλη,

Ξέρουμε πως στην καραντίνα ίσως θεωρείς πως είναι περιττό να φτιάξεις τα νύχια σου αλλά σου το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα. Όχι μόνο θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και θα τον περιποιηθείς λίγο παραπάνω αλλά ταυτόχρονα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα σου θυμίσει την θηλυκή πλευρά σου. Στο παρακάτω άρθρο θα βρεις τα πιο in χριστουγεννιάτικα σχέδια για να χαιρετήσεις το 2020 με στύλ.

#1:  You can never go wrong with Red on christmas!

Το κόκκινο είναι το κατεξοχήν χρώμα των Χριστουγέννων είναι η καλύτερη επιλογή. Πρόσθεσε όμορφα σχέδια για να απογνώσεις το μανικιούρ σου και  αποχαιρέτα το 2020 με απίθανο στύλ.

 

 

 

 

 

#2: French nails,But spice it up.

Για εσένα που λατρεύεις το γαλλικό μανικιούρ δεν χρειάζεται να αποχαιρετήσεις τα αγαπημένα σου χρώματα ούτε τις γιορτές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσεις γκλίτερ και χιονοφάδες και μόλις μεταμόρφωσες το αγαπημένο σου μανικιούρ σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο.

#3 :Inspired by Burberry.

Εμπνευσμένη απο το iconic καφέ καρό της burberry πήγαινε το μανικιούρ σου σε άλλο level χρησιμοποιώντας το πολυαγαπημένο πατρόν και λίγη χριστουγεννιάτικη λάμψη για να συνθέσεις το τέλειο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ. Μπορείς να το εμπλουτίσεις με λίγο μικρά σχεδία και εννοείται γκλίτερ.

#4 : Πως τα πας με το πλέξιμο?

Εφόσον δεν μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου πουλόβερ έξω αφού είμαστε σε καραντίνα μπορείς να τα δημιουργήσεις τα νύχια σου. Αν έχεις αρκέτη εμπιστοσύνη στην nail artist σου μπορείς να της ζητήσεις να σου φτιάξει ένα πανέμορφο ”πλεκτό” σχέδιο.

 

 

 

 

#5 Never say no to a little classy style.

Και για εσένα φίλη μου που επιλέγεις πιο απλά μανικιουρ μην μένεις έξω από το πνεύμα των Χριστουγέννων. Μπορείς να απογειώσεις το κοντά μονόχρωμα νύχια σχεδιάζοντας μια μικρή χριστουγεννιάτική μπάλα, λίγους φιόγκους και αρκετή χρυσόσκονη.

 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me!