Ομορφιά

Τακτοποιήστε τα καλλυντικά σας όπως στο Pinterest !

Φαντάζομαι πως σας έχει τύχει πολλές φορές να χαζεύετε στο Pinterest τις τέλειες φωτογραφίες διαφόρων πραγμάτων και να ζηλεύετε. Όλα αυτά τα υπέροχα και τέλεια ταχτοποιημένα δωμάτια/ σπίτια/κομοδίνα που προσωπικά με εμπνέουν πολύ. Άλλωστε, αυτή είναι και η ουσία του συγκεκριμένου μέσου, να λειτουργεί σαν ένα τεράστιο mood board να μας δίνει ιδέες που εμείς μετά θα τις προσαρμόσουμε στην δική μας πραγματικότητα και τις δικές μας ανάγκες.

Έτσι λοιπόν λίγο καιρό πριν, αποφάσισα να τακτοποιήσω επιτέλους τα καλλυντικά μου που μέχρι σήμερα τα είχα μέσα σε ένα καλαθάκι στο μπάνιο που ήταν χαριτωμένο μεν αλλά καθόλου βολικό, και το οποίο πέρα από το ότι έπιανε πολύ χώρο, δεν βοηθούσε καθόλου στο να έχω τα πράγματα μου ξεχωρισμένα ανά είδος.

Είχα δει πολλές φορές αυτά τα ωραία, πλαστικά συρτάρια με τις θήκες, αλλά δεν είχα σκεφτεί να τα αναζητήσω γιατί δεν πίστευα πως θα μπορούσα να τα βρω στην Ελλάδα.

Εν τέλει τα βρήκα και όχι μόνο χώρεσαν όλα μου τα καλλυντικά άλλα έκανα με την ευκαιρία αυτή και ένα ξεσκαρτάρισμα. το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο και πρακτικό και το πιο βασικό είναι ότι τα κουτιά με τα ρουζ, τις σκιές και τις πούδρες μου δεν σκονίζονται. Νομίζω πως είναι μια πολύ εύκολη και ωραία ιδέα, και επίσης φτηνή!

Σας επισυνάπτω ορισμένα site στα οποία βρήκα αυτά τα πλαστικά συρταράκια!

https://gr.madamecoco.com/diamond-series-organizer-me-4-surtaria-standard/?gclid=Cj0KCQiA3NX_BRDQARIsALA3fIKmDlx82_yPbv2VakKz3LAcySdFhN4Q5ZzWoE0EvAfmZ80k-JPhuRYaAu8FEALw_wcB&renk=STD

https://www.melodiaeshop.gr/αξεσουάρ-μακιγιάζ/7398-βάση-οργάνωσης-καλλυντικών-πολλαπλών-θέσεων-περιστρεφόμενη-360ο-ld-188.html?gclid=Cj0KCQiA3NX_BRDQARIsALA3fIJ5MMUolqelToBme-Z2wp-ZcY_BVeGTE-tqHjkv7y1U7MMlfE018R8aAt6wEALw_wcB

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *