Τα tips και tricks των Kardashian-Jenner

Spread the love

Η Kardashian- Jenner οικογένεια αποτελεί μια από τις διασημότερες οικογένειες στο κόσμο, έχοντας διεισδύσει και στο τομέα της ομορφιάς. Μέσα λοιπόν από την εμπειρία τους ανακάλυψαν μερικά μυστικά ομορφιάς που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση και τα μοιράστηκαν με τους fans τους μέσω ενός youtube video της Vogue. Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα tricks που κρύβονται πίσω από την beauty επιτυχία τους.

  • Δίνουν έμφαση και προσοχή στην ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία του δέρματος. Εφαρμόζουν την ενυδατική τους τόσο στο πρόσωπο όσο και στο λαιμό και τα χέρια, καθώς εκεί εμφανίζονται ταυτόχρονα τα σημάδια γήρανσης. Το αντηλιακό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της skincare ρουτίνας τους.
  • Λατρεύουν τα kabuki brushes. Συγκεκριμένα η Kim και η Khloe εξέφρασαν την αγάπη τους προς αυτά, καθώς κάνουν την εφαρμογή του foundation τους πολύ πιο εύκολη.

  • 3, the magic number. H Kim αποκτά αυτό το τέλειο και sexy contour με την τεχνική του 3. Σχηματίζει δηλαδή τον αριθμό 3 στο πλάι του προσώπου της ξεκινώντας από το μέτωπο και καταλήγοντας στο jawline της. Μάλιστα η Khloe δήλωσε ότι ακολουθεί και η ίδια το συγκεκριμένο trick που έχει μάθει από την αδελφή της.
  • Οι Kardashian- Jenner sisters αγαπούν το baking και το τιμούν με ευλάβεια. Τοποθετούν δηλαδή αρκετή ποσότητα πούδρας σε ελεύθερη μορφή στις περιοχές που θέλουν είτε να διατηρήσουν ματ είτε να δώσουν φωτεινότητα.

*Fun fact: Όταν η Kim και η Kourtney ήταν 16 ετών, ο πατέρας τους πλήρωσε για να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο μακιγιάζ. Έτσι φαίνεται πως άρχισαν να ανακαλύπτουν τον beauty κόσμο.

Πηγή: glamlife.gr

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me!