Τα must-have για γυμναστική στο σπίτι

Spread the love

Αγαπητή/έ  φίλη/ε,

δεδομένης της κατάστασης, τα γυμναστήρια είναι κλειστά, οπότε η γυμναστική στο σπίτι θα γίνει ο σύμμαχος σου. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να ξεσυνηθίσει και να χαλαρώσει αλλά συνέχισε την άσκηση με τα απαραίτητα εξαρτήματα στο σπίτι. Αν δεν ξέρεις τι χρειάζεσαι καθώς δεν το έχεις ξανακάνει, μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ. Άνοιξε τις σημειώσεις του κινητού σου και πρόσθεσε στη shopping list σου τα εξής:

  • Στρώμα γυμναστικής. Απαραίτητο εφόδιο, γιατί πίστεψε μας, δεν θες να καταλήξεις με πόνους στη μέση και την πλάτη από τη γυμναστική σε χαλιά ή ακόμα χειρότερα, στο πάτωμα. Μιλάει η παθούσα της κατάστασης.

https://www.intersport.gr/andrika/axesouar/fitness-training/energetics-stroma-gymnastikis-fitness-mat_697164/

  • Λάστιχα(resistance bands). Σε βοηθούν να κάνεις upgrade το βαθμό δυσκολίας των ασκήσεων σου και να νιώσεις τις θερμίδες να παίρνουν φωτιά.

https://www.skroutz.gr/s/21036799/Amila-Loop-Band-Set-96605.html

  • Σχοινάκι. Το κλασσικό jump rope θα σε βοηθήσει στις cardio ασκήσεις σου και δε χρειάζεται πολύ χώρο, σε αντίθεση με ένα διάδρομο ή μια κωπηλατική μηχανή.

https://www.intersport.gr/andrika/axesouar/fitness-training/energetics-jump-rope-bl_269052/

  • Kettlebell. Αν δεν θες να επενδύσεις σε μια μπάρα με βάρη, το kettlebell είναι η τέλεια λύση. Σου προσφέρει την ίδια περίπου δουλειά και είναι πιο εύκολα και προσιτό και αποθηκεύσιμο.

https://www.skroutz.gr/s/22627242/Amila-84692-6kg.html

  • Cute workout clothes. Μπορούμε όλοι να αποδεχτούμε ότι όταν έχουμε ωραία ρούχα γυμναστικής, παρακινούμαστε να γυμναστούμε πολύ περισσότερο, από όταν φοράμε μια απλή φόρμα και ένα T-Shirt.

https://www.oysho.com/gr/sport/total-look-c1010441025.html

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me!