Βάλε το κόκκινο κραγιόν σου…!!

Spread the love

Αγαπητή μου φίλη,

τα Χριστούγεννα είναι σε 2 μέρες και το instagram πρόκειται να γεμίσει με φανταστικά γιορτινά μακιγιάζ. Μπορούμε όλοι μας να συμφωνήσουμε ότι το κατεξοχήν χρώμα των εορτών, όχι μόνο στο μακιγιάζ αλλά παντού, είναι το κόκκινο. Σήμερα λοιπόν θα σου προτείνουμε κάποιες ιδέες για το πως να συνδυάσεις το σύμβολο των Χριστουγέννων σε διαφορετικού στιλ looks.

#1. Κλασσικό, πολυφορεμένο και αγαπημένο eyeliner με κόκκινα χείλη.

Ένα από τα σέξυ και γιορτινά looks που ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στη καρδιά μας είναι το μαύρο eyeliner σε συνδυασμό με κόκκινο κραγιόν. Το υπόλοιπο μακιγιάζ σε ήπιους τόνους για να αφήσουν το συνδυασμό ματιών χειλιών να γράψει ιστορία.

Plot twist: Μια εναλλακτική επιλογή σε αυτό το look είναι να προσθέσεις χρώμα στο eyeliner. Κόκκινο για να ταιριάζει με τα χείλη, καφέ για ένα πιο soft look ή όποιο χρώμα λιγουρευτείς από τις παλέτες σου.

#2. Smokey eyes.

Μάτια που μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα σε συνδυασμό με χείλη για φίλημα θα κάνουν θραύση στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Προσοχή όμως με το Smokey. Θέλουμε σέξι look, όχι σαν να έχουμε φάει μπουνιά. Σας το λέει η πείρα.

#3.Nude eyes.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο, αν θες να αφήσεις το κόκκινο κραγιόν σου να λάμψει, προτίμησε γήινες και nude αποχρώσεις στα μάτια. Σαν να ήταν No makeup makeup look. Καφέ, απαλές ροζ, σομόν. Έτσι, η προσοχή δίνεται στα χείλη και το απαλό eye makeup συνοδεύει όμορφα το look σου.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me!