Μόδα

6 κοσμήματα που έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα!

Όλες οι νέες τάσεις που επιβάλλει η νέα σεζόν… δεν είναι και τόσο «νέες».

Τα κοσμήματα μπορούν να δώσουν στυλ, και άποψη στο ντύσιμό σου και να απογειώσουν μέχρι και το πιο basic look. Το χαρακτηριστικό της τάσης των vintage κοσμημάτων είναι ότι έχουν χαρακτήρα. 

Κρίκοι:

Οι κρίκοι, κυρίως αυτοί από τα ‘70s, είναι πολύ δημοφιλείς αυτή τη περίοδο. Χρυσοί, ασημένιοι με σχέδια, μικροί και μεγάλοι δεν έχει σημασία! Όλοι είναι τέλειοι!

Ασήμι:

Τα ασημένια κοσμήματα ήταν παντού στις πασαρέλες της Άνοιξης / Καλοκαιριού του 2021 και τα vintage κομμάτια έχουν επιστρέψει δυναμικά στην μόδα.

Ρολόι με μπρασελέ σε σχήμα φιδιού:

Τα ρολόγια με μπρασελέ σε σχήμα φιδιού έγιναν δημοφιλή τη δεκαετία του ‘40 όταν ο Bulgari κυκλοφόρησε το πρώτο ρολόι με αυτό το σχέδιο. Έγιναν της μόδας όμως αργότερα τη δεκαετία του ’60 όταν η Elizabeth Taylor φωτογραφήθηκε φορώντας ένα τέτοιο ρολόι στο σετ των γυρισμάτων της ταινίας «Cleopatra».


Chunky χρυσές αλυσίδες και βραχιόλια:

Οι χοντρές αλυσίδες έχουν επιστρέψει για τα καλά στη μόδα και είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ πολλών it girls και influencers.

Μεγάλα δαχτυλίδια με σφραγίδα / Signet Rings:

Πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει να αποφεύγουν τα ντελικάτα κοσμήματα και επιλέγουν πιο βαριά, στερεοτυπικά ανδρικά σχέδια όπως τα δαχτυλίδια με σφραγίδα που μοιάζουν με κομμάτια από την Βικτωριανή Εποχή.

Κολιέ / Βραχιόλι με γούρια:

Τα φυλαχτά είναι πολύ δημοφιλή τώρα. Παλιά γούρια που εκφράζουν αγάπη, καλή τύχη και προστασία, έχουν μεγάλη ζήτηση. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *