Μόδα Τσάντες

Οι it-bags του 2021 !

Καθώς το 2020 τελειώνει και το 2021 είναι 20 μέρες μακριά, συγκεντρώσαμε τις νέες it-bags που θα απασχολήσουν τον κόσμο της μόδας την χρονιά που μας έρχεται!

Σίγουρα μία τσάντα που μας απασχόλησε το 2020 είναι η The Pouch από την ιταλική Bottega Venetta. Είναι η τσάντα που αγαπούν οι περισσότερες fashionistas και την έχουμε δει να κρατιέται σε όλα τα Fashion Shows (Όσα έγιναν δηλαδή) από μοντέλα, bloggers, editors και μύστες της μόδας. Επομένως, της αξίζει και μία θέση στις It-bags του 2021!

IMAGE: IMAXTREE

Άλλη μια iconic και εξαιρετικά ιστορική τσάντα είναι η Jackie από τον οίκο Gucci. Η τσάντα αυτή έγινε γνωστή από την Jackie Kennedy Onassis η οποία ήταν λάτρης της συγκεκριμένης τσάντας. Είναι μια διαχρονική τσάντα η οποία κατά καιρούς βγαίνει σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια. O creative director της Gucci, Alessandro Michele αποφάσισε να ξαναλανσάρει αυτή την iconic τσάντα σε παστέλ χρώματα για την Fall-Winter 2020 collection. Το σίγουρο με αυτή την τσάντα είναι ότι ποτέ δεν θα φύγει από την μόδα κι εάν φύγει, είναι σίγουρο πως θα επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ.

American book editor and former First Lady Jacqueline Onassis (1929 – 1994) leaves a cinema in New York City, closely followed by photographer Ron Galella, 21st July 1981. Jackie Original GG shoulder bag

Μία όχι και τόσο αναμενόμενη προσθήκη είναι η Le chiquito από τον γαλλικό οίκο Jacquemus. Η συγκεκριμένη τσάντα έγινε πολύ γρήγορα η αγαπημένη τσάντα πολλών influencer για την ιδιαιτερότητα της, την χρωματική ποικιλία της και την πρωτοτυπία της. Η συγκεκριμένη τσάντα αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία του οίκου έως τώρα. Πολλές celebrities όπως η Kylie Jenner, η Priyanka Chopra και η Kendall Jenner είναι φάν της συγκεκριμένης τσάντας.

PARIS, FRANCE – JANUARY 20: Leonie Hanne seen wearing button up dress, checkered blazer, yellow mini bag Jacquemus, sunglasses outside Iris van Herpen during Paris Fashion Week – Haute Couture Spring/Summer 2020 on January 20, 2020 in Paris, France. (Photo by Christian Vierig/Getty Images )

Μία ακόμη διαχρονική προσθήκη είναι η Lady Dior από τον γαλλικό οίκο Dior. Η τσάντα αυτή πήρε το όνομα της από την πριγκίπισσα Νταιάνα η οποία συνήθιζε να κρατά την συγκεκριμένη τσάντα σε αρκετές εμφανίσεις της. Η νεα σεζόν του The Crown αναθέρμανε την Dianamania με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη τσάντα να ξαναγίνει μια it bag.

Photo: Courtesy of Getty Images

Τελευταία προσθήκη στην λίστα μας είναι η Prada Nylon 2000 & 2005 Re-edition από τον ιταλικό οίκο Prada. Είναι μικρή, πρακτική, από Nylon και αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιτυχία του ιταλικού Brand για πολλά χρόνια. Η Miuccia Prada λάνσαρε για πρώτη φόρα τις iconic nylon τσάντες της το 1985 οι οποίες έγιναν κατευθείαν αγαπητές και πολυπόθητες. H Miuccia ξαναλάνσαρε την συγκεκριμένη τσάντα το 2020 συ συνεργασία με την Aquafil. Το nylon που χρησιμοποιείται για τις τσάντες στη συνέχεια μπορεί να ανακυκλωθεί πολλές φορές ξανά και ξανά.

MILAN, ITALY – FEBRUARY 20: Sonia Lyson is seen wearing pink suit Zara, blue Prada bag during Milan Fashion Week Fall/Winter 2020-2021 on February 20, 2020 in Milan, Italy. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *