Μόδα Παπούτσια

Τα Shoe trends του 2020

Καθώς τελειώνει το 2020 μαζέψαμε τα μεγαλύτερα shoe trends της φετινής χρονιάς και σας τα παρουσιάζουμε.

Golden Goose

Αν δεν έχεις ακούσει για τα σούπερ μοντέρνα παπούτσια Golden Goose το 2020, τότε πρέπει να ζείς κάτω από βράχο! Ο ιταλικός οίκος πολυτελείας συνδυάζει πολυτελή υλικά, αληθινή χειροτεχνία και μοντέρνο σχεδιασμό.  

Photo from: https://www.farfetch.com/gr/shopping/women/golden-goose-hi-star-platform-sneakers-item-15777305.aspx?storeid=11598

Chunky Boots:

Από την Prada έως και τα Zara όλα τα brands έβγαλαν τα δικά τους , chunky boots. Κυριαρχούν στο Instagram και υπάρχουν στην ντουλάπα της κάθε fashionistas και influencer. Είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες της μέρας και ταιριάζουν τόσο με τζιν όσο και με ένα όμορφο φόρεμα.

Photo from: https://www.whowhatwear.co.uk/chelsea-boot-outfits
Photo from: https://uggexpress.com.au/blogs/news/how-to-wear-chunky-boots

Sky-High Platforms:

Οι πλατφόρμες (σε όλα τους τις μόρφες) ξαναήρθαν στην μόδα ύστερα από αρκετά χρόνια “κυριαρχίας” των λεπτών τακουνιών. Μπότες, πέδιλα, mules όλα είναι με χοντρό τακούνι το 2020!

Photo from: https://www.harpersbazaar.com/fashion/trends/g30109164/2020-shoe-trends/

Chunky/Dad Sneakers:

Τα chunky sneakers έκαναν την επιστροφή τους το 2017 μέσω του γαλλικού οίκου Balenciaga με το Triple S ωστόσο, 3 χρόνια αργότερα το 2020 τα dad shoes είναι κυριολεκτικά παντού, τόσο στα καταστήματα όσο και σε όλες τις φωτογραφίες στο Instagram. Είναι ένα trend το οποίο όπως φαίνεται έχει έρθει για να μείνει, οπότε βγάλτε τα παλιά σας αθλητικά από τις ντουλάπες σας και αρχίστε να τα ξαναφοράτε!

Photo from: https://blog.laced.co.uk/dad-shoe/
Photo from: https://gr.pinterest.com/pin/424253227395921768/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *