Ελλάδα Ταξίδια

I’m in Ios baby!

Κάθε νέος αξίζει έστω μια φορά στη ζωή του να επισκεφτεί την Ίο, το νησί των Κυκλάδων που φημίζεται για τα ασταμάτητα πάρτι του που διαρκούν από το πρωί μέχρι το επόμενο πρωί!

Μία γεμάτη μερα στην Ίο έχει το εξής πρόγραμμα:

1. Brunch/μεσημεριανό γιατί τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνουμε το πρωινό μετά από ξενύχτι. Υπαρχουν αρκετά εστιατόρια/fast food στη χώρα και όχι μόνο που να προσφέρουν το καλυτερο γεύμα. Είναι σημαντικό ειδικά όταν είμαστε σε κατάσταση hangover!

2.Το παρτυ ξεκινά δυναμικά σε ένα από τα δυο day-destinations!

Pathos Club

To Pathos Club & Restaurant με τη μαγευτική του θέα είναι για πιο ήρεμες καταστάσεις. Με μια απαλή house μουσική και τις υπερχειλιζόμενες πισίνες που δίνουν την εντύπωση ότι αποτελούν μέρος της θάλασσας, αποτελούν αξιοθέατο που όλοι πρέπει να επισκεφτούν.

* Για τους φίλους της φωτογραφίας το Pathos είναι το κατάλληλο μέρος για φωτογράφιση.

Farout Beach Club

Για μια δυναμική αρχή της ημέρας με πάρτυ το farout που βρίσκεται στη θάλασσα τα έχει όλα! Ξεκινώντας με watersports καταλήγεις να κανείς bodypaint το σήμα της Ίου και να χορεύεις με τη ξέφρενη μουσική του DJ μεσα στην πισίνα ή στην πίστα. Το πάρτυ διαλύεται το απόγευμα καθώς ακολουθούν τα nightclubs!

Το δεύτερο γεύμα της ημέρας και η προετοιμασία για τη νυχτερινή διασκέδαση!

Στην χώρα βρίσκονται πολλά εστιατόρια, ταβέρνες και fast foods με θέα τα γραφικά σοκάκια του νησιού!

Η νύχτα κλείνει ωραία με τη ποικιλία των nightclubs που έχουμε στη διάθεση μας!

Το κάθε ένα έχει τον δικό του χαρακτήρα και συγκεκριμένο είδος μουσικής. Έτσι λοιπόν ανάλογα με τα γούστα, επιλέγουμε ένα ή και δύο ή ακόμα και τρία clubs!

Αυτό είναι το κλασικό και πιο συνηθισμένο πρόγραμμα της Ίου. Εννοείται πως απαιτεί αντοχές και προκαλεί κούραση αλλά αξίζει το κάθε του λεπτό. Μια γεμάτη μέρα στην Ίο είναι μια καλή μέρα!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *