Μόδα Παπούτσια Ρούχα

50 shades of Brown

Είμαστε σε μια εποχή κατά την οποία επιστρέφουν στη μόδα παλιότερες τάσεις. Ένα χρώμα το οποίο χρησιμοποιείτο στα early 00’s ειναι το καφέ! Σήμερα λοιπόν οφείλει να κάνει ένα δυναμικό come back στη ντουλάπα σου!

Σου παρουσιάζουμε ιδέες για εύκολα All brown looks!

1. Τα baggy patched brown pants σε συνδυασμό με καφέ ζακέτα/μπουφάν και ένα απλο άσπρο τοπ με αξεσουάρ. Όσο πιο πολλα τα αξεσουάρ, ειδικά στον λαιμό τόσο πιο καλά!

2. Baggy brown jeans με στενό τοπ τύπου κορσέ. Οι κορσέδες επιστρέφουν επίσης στη μόδα, ποσο μάλλον σε καφέ χρωμα. Συνδυάζεται απίστευτα με animal print και sneakers!

3. Παρόμοιο με το παραπάνω λόγω animal print. Αν το παντελόνι δεν είναι τόσο baggy, για μια αντίθεση συνδυάζεται με φαρδύ hoodie και ΠΑΝΤΑ αλυσίδες στον λαιμό!

Παραδείγματα της παραπάνω αντίθεσης που αναφέρθηκε σχετικά με τον συνδυασμό των όχι και τόσο buggy pants με φαρδιά hoodies που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις!

4. Για να μην ξεχνάμε τα αγόρια μας, καθώς ένα ωραίο ντύσιμό τους μετράει, puffer jackets, beanies και brown baggy clothes είναι ό,τι πρέπει!

ΥΓ: Αν ενδιαφέρεσαι για ένα total brown look και δεν ξέρεις τί sneakers να αγοράσεις, σου προτείνουμε τα Air Jordan 1 Dark Mocha, τα οποία αξίζουν σε όλους τους τομείς. Ακόμα και οικονομικά, καθώς μοιάζουν με τα αντίστοιχα του Travis Scott, η τιμή των οποίων όμως δεν είναι συμφέρουσα για τους περισσότερους.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *